NTFU

De Toerclub Hattem is aangesloten bij de NTFU, de Nederlandse Toerfiets Unie te Veenendaal; de NTFU is de grootste wielersportbond van Nederland.

De bond behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie. 

Afdracht aan NTFU :

Op de contributie van € 50,00 voor een hoofdlid en € 37,50 voor een gezinslid gelden voor 2018 de volgende inhoudingen door de NTFU :

NTFU-deel        Verzekering        Totaal :

Hoofdlid :                                            € 19,27            € 15,75                € 35,02

Gezinslid :                                           € 15,68            € 15,75                € 31,43

 

Concrete voordelen van een lidmaatschap van de NTFU :

 

Op de website www.ntfu.nl vind je onder de rubriek “NTFU voor jou” een overzicht van de voordelen, die het lidmaatschap van de NTFU voor jou biedt.

 

Fietsverzekering en andere diensten :

 

Op dezelfde website www.ntfu.nl staat onder de rubriek “Producten” een overzicht van de verschillende NTFU-diensten, waarvan het onderdeel Verzekeringen wellicht de belangrijkste is.

Door de subrubriek Verzekeringen aan te klikken krijg je onder andere de Fietsverzekering te zien; de details van de Fietsverzekering volgen daarna.