Jeugd ATB

tch2       tch5       tch6

ATB, fiets jij mee?

Ben jij die stoere meid of jongen en lijkt het je leuk te fietsen op een mountainbike in de bossen rondom Hattem? Wil jij ook meedoen aan de ATB-trainingen die de tourclub Hattem organiseert? Dat kan, wij zouden het erg leuk vinden als jij meefietst.

De trainingen zijn voor jeugd vanaf 8 jaar en ouder. Wij fietsen in verschillende leeftijdsgroepen. Graag willen wij veel jongens en meiden plezier in het fietsen laten ervaren. In een goede sfeer lekker met elkaar fietsen staat voor ons voorop. Tijdens de trainingen leer je niet alleen sturen, remmen, schakelen, maar ook een stop maken, stil staan op de fiets, klimmen en dalen.

De training is op woensdagavond vanaf 18:45 tot 20:00 uur. In de wintertijd rijden wij op zaterdagmiddag van 15:30 tot 16:30. Wij vertrekken vanaf Herberg Molecaten. Over het algemeen blijven wij in het Hattemse bos. Het streven is te fietsen met een voor en achter rijdende begeleider. Enthousiaste ouders zijn ook van harte welkom eens mee te fietsen, dit graag in overleg met de begeleiders. Natuurlijk kan je fietsen op je eigen mountainbike maar mocht je deze nog niet hebben en wil je het toch proberen dan heeft tourclub Hattem in overleg een leenfiets beschikbaar.

De lidmaatschap kosten zijn 50,00 per jaar. Daarvoor wordt het jeugdlid ook aangemeld bij de NTFU en is er sprake van een verzekering. Meer informatie hierover op de site van de NTFU.

De clubkleding bestaat uit een winter en zomer set, kosten € 50,00. De clubkleding is te passen en te bestellen bij Stouwdam, Rondweg 60a, 8091XK Wezep telefoon 038-376 26 26. Tevens zijn er enkele stuks op voorraad, hierover overleg via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

Informatie tijdens het seizoen wordt gecommuniceerd via een groepsapp, hier kunnen ouders en of de kinderen aan worden toegevoegd.

Opgeven, heb je vragen of wil je meer weten mail dan naar het volgende mailadres: jeugd.atb.heerdehattem@gmail.com of bel naar 06-12178266

Tot ziens!

Toerclub Hattem

aanmeldformulier-hattem-final